SENASTE NYTT

Place fick betyg 4 av 5 i Aftonbladets stora speltest!
Kommentarerna löd: "Underhållande och allmänbildande" och "Aktuella frågor där den beresta kan briljera." Vi är såklart glada och stolta...
Strålande betyg till Place i fler tidningar! Några kommentarer...
Betyg 5 av 6 i Smålandsposten
"...riktigt trevligt och lärorikt kunskapsspel, ett typisk vuxenspel eller för familjen med lite äldre tonåringar. Ett tips är att blanda de olika kategorierna i en och samma hög. Spela gärna i lag, det ger krydda åt diskussionerna. Ett stort plus för möjligheten att ”stjäla” kort från motspelarna."
Betyg 4 av 5 i Bohuslänningen
"Mycket genomarbetat spel om geografi, natur, filmer, städer - och ett sinne för strategi."
Betyg 4 av 5 i Piteå-Tidningen
"Ett roligt och lärorikt spel för den som är nyfiken på världen. Man inspireras av spännande platser och vackra bilder, samtidigt som man lär sig mer om omvärlden. Intressant och roligt spel som "håller i flera år" ..."
Place tackar för de fina betygen!
Place i över 250 butiker
Nu finns Place i över 250 butiker runt om i Sverige! Gå in på återförsäljare för att hitta en butik nära dig.
Place på Natgeo.se
Ni har väl inte missat att Place har påbörjat ett samarbete med National Geographic? Ett nyskrivet quiz med frågor från Place ligger nu uppe på deras hemsida. Gå in på natgeo.se så hittar ni vårt quiz med nya frågor varje vecka.

 

Bäst i DN
Place fick högsta betyg i Sveriges största morgontidnings speltest! DN, vi på Spelmakarna bugar och bockar :)
Bäst i test!!!
Oj, vad glada vi blev när Place var BÄST I TEST i flera tidningars speltest! Vestmanlands Läns Tidning, Sydöstran och Dala-Demokratens speltest gav Place högsta betyg. "Bäst i test blir spelet Place, ett strategiskt och lärande frågespel där resekunskaper kommer till nytta."
Place fick HÖGSTA betyg i Icakurirens stora speltest!
Vi är så stolta över att Icakuriren gav Place fem hjärtan av fem. "Snygg design och ny originell spelidé. Perfekt för familjen med tonårsbarn." Läs hela testet här.
P3 Populär har koll på läget - och gillar Place!
Anton, Jesper och Sara på P3 Populär har provspelat Place. Kommentarer från provspelningarna var: "Väldig skoj", "Vilken snygg ask den ligger i!", "Väldigt smart spelidé" och till slut..."Place var skitbra!" Vi på Place är förstås glada och stolta över kommentarerna :)
Place på Akademibokhandeln
Vi på Place är glada att kunna presentera vår nya återförsäljare, Akademibokhandeln! Denna fina bokhandelskedja är Sveriges största, med närmare 70 butiker runt om i Sverige. Place finns nu att köpa i samtliga av kedjans boklådor.

| OM PLACE | SENASTE NYTT | KÖP | ÅTERFÖRSÄLJARE | KONTAKT |